Projecten en sfeer

Hieronder een impressie van mijn stijl. Een project kan groot zijn maar ik doe ook kleine projecten, bijvoorbeeld als je alleen de werkkamer wilt aanpakken. Tijdens een intake gesprek geef je aan wat je wensen zijn. Samen zoeken we een passende oplossing.

Woonkamer en sfeer

Samen kijken we naar de invulling van de woonkamer. Wat wil je er doen, TV kijken, werken, eten? Uit hoeveel mensen bestaat jouw huishouden, hoe is de ligging? Deze vragen gaan we samen beantwoorden.

Daarnaast kijk ik naar de basis. Wat ligt er op de vloer? Hoe valt het licht? Dit zijn zaken waar ik in mijn ontwerp rekening mee houd. 

Slaapkamer en sfeer

In een slaapkamer wil je tot rust komen, het is geen verzamelplaats van kleding of andere zaken. Rust is belangrijk, maar dat wil niet zeggen dat een slaapkamer wit of grijs moet zijn. Ook met een kleurpallet kun je rust geven aan een ruimte. Zie de foto’s. 

Keuken en sfeer

De keuken is vaak het hart van het huis. Hier wil je licht en gezelligheid. Als het kan een plek om te zitten met een kopje koffie. Een plek waar je samen kookt en geniet. Ook met een kleine keuken kun je veel doen. Ook weer met kleur, maar ook met slimme ruimte winners. 

Werkkamer

Anno 2021 is een werkplek in huis niet meer weg te denken, dat kan een plek zijn in de woonkamer, keuken of een aparte werkkamer. Omdat hier wel een aantal uurtjes per dag wordt doorgebracht is het van groot belang dat een werkplek fijn aanvoelt, Niet teveel rommel, goed licht en rust, Hiernaast een metamorfose van een werkkamer. Wat een verschil!